OTVORENA NOVA KNJIŽARA “BONIMA 27”

U Tržnom centru u centru Lajkovca, u šetališnoj zoni u ulici Vladike Nikolaja broj 3, otvorena je nova knjižara “BONIMA 27″.

Neposredno pred početak nove školske godine, u novootvorenoj knjižari u ponudi je sve što je neophodno za opremanje školaraca, a pored kompletnog školskog pribora u ponudi je i kancelarijski materijal i pribor, administrativni obrasci, dekorativni predmeti u vidu ukrasnih kesa, svih vrsta papira, svih vrsta modernih blokova i sličnih artikala…

Neobičan naziv knjižare sadrži početna slova imena deteta, supruga i vlasnice knjižare Marije Avramović, kao i datum rođenja njenog deteta. Avramovići su knjižaru otvorili u svom lokalu, koji su prethodnih godina izdavali. Za to vreme, Marija je radila u zlatari, potom u butiku. A onda su Marija i njen suuprug odlučili da uplove u preduzetničke vode.

Svega par dana po otvaranju knjižare, Marija za portal LAJKOVAC NA DLANU kaže: ” Suprug i ja smo dugo razmišljali šta da otvorimo. Mislili smo prvo da otvorimo prodavnicu obuće. Onda smo na kraju odlučili da otvorimo knjižaru, jer mislimo da ovde treba jedna bolje opremljena knjižara. Videćemo kako će to ići. Osećam zadovoljstvo što sam sama svoj gazda. Za sada ću ja sama raditi, a kasnije možda uposlimo još nekog radnika. Za početak nije loše, mada se još nije pročulo da je otvorena nova knjižara. Razmatramo sve raspoložive mogućnosti odloženog plaćanja i tražimo sve načine da u svakom smislu izađemo u susret potrebama kupaca. Nastojimo i da proširimo asortiman robe u skladu sa onim što kupci traže.”

Radno vreme knjižare “BONIMA 27” je od 7 – 19 časova i subotom od 7 – 13 časova.

Related posts