BEZ VODE, ZBOG NESTANKA STRUJE U NEPRIČAVI

Noćas od 23 sata, Lajkovac je bez vode, zbog problema sa strujom na postrojenju vodovoda u Nepričavi. Ekipe Elektrodistribucije obrele su se na terenu oko ponoći i rešile problem, koji je bio u njihovoj nadležnosti. Problem sa strujom je u samom postrojenju vodovoda u Nepričavi, koji zbog noćnih uslova nije mogao noćas biti rešen. Ni jedna pumpa na izvorištu u Nepričavi nije u funkciji, tako da voda ne ide ni prema Lazarevcu.

Od jutros, ekipe nadležne za održavanje elektro – postrojenja vodovoda intenzivno nastoje da reše problem sa strujom u Nepričavi. Ekipe Elektrodistribucije kažu, da takođe im stoje na raspolaganju, spremne da pomognu u rešavanju problema.

Od momenta dolaska struje, neophodno je, podsećaju nadležni, još pola sata da krene i redovan režim vodosnabdevanja sa izvorišta u Nepričavi.

U ovom momentu nije pouzdano izvesno kada će tačno problem biti rešen, ali će kažu nadležni, nastojati da to bude što je brže moguće.

U međuvremenu, na sajtu JKP Lazarevac, objavljeno je Obaveštenje: “ZBOG KVARA NA DALEKOVODU I PREKIDA U SNABDEVANJU ELEKTRIČNOM ENERGIJOM, ONEMOGUĆENA JE PROIZVODNJA, PRERADA I DISTRIBUCIJA VODE IZ NEPRIČAVE. IZ TOG RAZLOGA STANOVNICIMA LAJKOVCA I LAZAREVCA BIĆE OBUSTAVLJENA ISPORUKA VODE DO 15h.”

Related posts