ASFALTIRAN PUT ZA GAJIĆE U BOGOVAĐI

Lokalni put za Gajiće u Bogovađi u dužini od 600 metara danas je asfaltiran.

Završnoj fazi asfaltiranja na izuzetno vrelom danu prisustvovalo je opštinsko rukovodstvo, a prisutnim medijima obratio se Nenad Džajević, zamenik predsednika opštine Lajkovac:

“Vrednost ove investicije je oko tri miliona dinara. Izvođač radova je firma “Autotransport” Valjeva. Izvedeni radovi su vrlo kvalitetni, uključujući i sve pripremne radove koji su odrađeni dosta kvalitetno, što je ustanovljeno uvidom stručnih službi i po nadzoru.

Ovo je jako strm teren, slivno područje, tako da je posebna pažnja posvećena kanalima, koji su u sklopu priprema za asfaltiranje urađeni kvalitetno. Preostalo je još da se urade adekvatni propusti na šest mesta. Propusti postoje na svim ulazima u dvorišta, međutim na ovih šest mesta moraju da se stave cevi većeg promra, što će biti urađeno u narednom periodu, čime će ovaj put biti kompletiran.

Put za Gajiće je lokalni put na kome je locirano 30 – tak kuća, a bitan je i jer povezuje ovaj deo Bogovađe sa regionalnim putem, odnosno trasom stare ćirine pruge.”

Related posts