LAJKOVAČKI OSNOVCI POBRALI SVE NAGRADE

U valjevskoj Predškolskoj ustanovi “VIDRA”, na prigodnoj svečanosti, uručene su nagrade pobednicima republičkog konkursa za likovni rad na temu “ORALNO ZDRAVLJE ČUVAMO OD NAJRANIJEG UZRASTA”. Organizator ovog republičkog konkursa za teritoriju Kolubarskog okruga bio je Odsek za promociju zdravlja Zavoda za javno zdravlje.

Lajkovačkoj OŠ “Mile Dubljević” uručene su četiri nagrade, tri redovne i jedna specIjalna, kao i zahvalnica profesoru Miloju Mitroviću. Posebno je pohvaljena OŠ ,, Mile Dubljević” jer je prvi put u istoriji Kolubarskog okruga rad iz lajkovačke škole već dve uzastopne godine na plakatu za celu Srbiju.

NAGRADE: od 5 do 8 razreda:

1. mesto Anđela Bojičić 7/2
2. mesto Anđelija Janković 5/1
3. mesto Kristina Miljanić 7/4

SPECIJALNA NAGRADA:

Jovana Joksimović 7/2

ZAHVALNICA:

Profesoru Miloju Mitroviću za mentorski rad i učešću u obeležavanju ,, Nedelje zdravlja usta i zuba i rad sa đacima.”

Nedelja zdravlja usta i zuba se tradicionalno obeležava u trećoj nedelji maja meseca, od 1991. godine. Ovogodišnja kampanja obeležena je od 13. do 19. maja pod sloganom „Oralno zdravlje čuvamo od najranijeg uzrasta.” Kao i prethodnih godina, u okviru kampanje, Institut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut”, mreža instituta/zavoda za javno zdravlje u Republici Srbiji, Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu, realizovali su ovaj konkurs za izbor najboljeg literarnog sastava i likovnog rada, namenjen deci u vrtićima i učenicima osnovnih škola u Srbiji.

Related posts