ZAVRŠNICA MEĐUNARODNIH MAJSKIH SUSRETA 2019.

U petak 3.maja, kod Jolića vodenice na reci Kolubari i Ribolovačkog kluba “Šaran”, održaće se završni program “Međunarodnih majskih susreta 2019,” manifestacije koja je u organizaciji Turističke organizacije opštine Lajkovac, prigodnim sadržajima započela poslednjeg dana aprila.

U okviru završnog programa ovogodišnje manifestacije biće priređena Izložba radova nastalih na likovnoj koloniji i Multimedijalni program brojnih umetnika učesnika ovogodišnje manifestacije: muzičara, pesnika, aforističara…

U nastavku programa, sadržane su zapravo još dve manifestacije: tradicionalni“Hajdučki sastanak”, sa uobičajenom kompletnom koreografijom i scenografijom i Revija violine “Zlatno gudalo”.

Učestvuju: Ansambl “Svilen konac “, Nanomirci”, pesnici i guslari, Milorad Šarović i Milutin Gvozdenović, frulašica Biljana Paunović, pesnikinja Smiljka Dragojević i drugi aforističari, pesnici i slikari.

Ovogodišnji “Međunarodni majski susreti” u rganizaciji Turističke organizacije opštine Lajkovac., okupili su više desetina umetnika, među kojima su i umetnici iz Rusije.

Related posts