JURIŠ NA ŠAMPIONSKU TITULU

Superligaš iz Lajkovca, Odbojkaški klub Železničar na putu je da osvoji duplu krunu.

Nakon brejka u Staroj Pazovi i smanjenja prednosti ekipe Jedinstva na 2:1, finalna serija se danas vraća u Lajkovac. Četvrti meč finalne serije Superlige Srbije OK Železničar – OK Jedinstvo igra se od 18 časova u Sportskoj hali u Lajkovcu.

Cilj je da odbojkašice Železničara izjednače na 2:2 i dođu do pete utakmice u Staroj Pazovi 2.maja, koja bi bila odlučujuća za prvaka države u ženskoj odbojci. Železničar je, naime, do sada u više navrata pokazao da može da se nosi sa mečevima koji su „biti ili ne biti“, kao što je bilo u finalu Kupa Srbije.

Ulog je ogroman. Ako pobedi gostujuća ekipa, konačni skor bio bi 3:1 i to je onda završetak finala i prva titula Jedinstva.
Podrška publike Železničaru na današnjem meču biće dragocena. Put ka duploj kruni i današnja utakmica ispisuju istoriju lajkovačkog sporta. Železničar je na korak od još jednog velikog uspeha, a to je da se u svojoj sedmoj superligaškoj sezoni konačno bori za šampionsku titulu!

Uprava kluba i odbojkašice Železničara pozivaju Lajkovčane da ispune Sportsku halu do poslednjeg mesta i da u veličanstvenoj atmosferi pomognu odbojkašicama da poentiraju u završnici Superlige Srbije. Ako ekipa odličnog trenera Mirjane Musulin danas izjednači , prvaka države odlučiće peta utakmica 2. maja u Pazovi.

Podsećamo, predsednik kluba Živorad Lazarević je pred početak sezone i već iste večeri nakon osvajanja Kupa Srbije, najavio juriš na šampionsku titulu! I klub je na dva koraka do titule. Prvi korak je danas.

Odbojkašice Železničara, koje su tokom prvenstva pokazale kvalitet, čvrstinu, borbenost, iskustvo i jaku želju da ostvare zacrtani novi uspeh, iz godine u godinu priređuju sve veća sportska zadovoljstva i bitno su označile Lajkovac na odbojkaškoj mapi Srbije i Evrope. Danas je prilika da im publika uzvrati verom u njih i maksimalnom podrškom na ovom važnom meču. Pune tribine i podrška navijača u igri su postale prirodni i neizostavni ambijent za odbojkašice Železničara.

Na domaćem terenu, odbojkašice Železničara imaće danas punu podršku navijača, kao ravnopravnog partnera u ostvarenju cilja kluba. A kako klub raste i ciljevi se pomeraju. Trenutni cilj je titula šampiona!

Sportski događaj decenije, četvrta finalna utakmica OK Železničar – OK Jedinstvo, Sportska hala Lajkovac, danas (utorak, 30. april) od 18 časova.

Related posts