START FINALA UZ PUNU PODRŠKU NAVIJAČA

Na prvu finalnu utakmicu, u Staru Pazovu je danas organizovano otputovalo i 60 navijača OK “Železničar”. To je kvota koju je klub za večeras dobio na tribinama, a pored punog autobusa navijača, veliki broj navijača otputovao je i u spopstvenoj režiji, pa će probati da se domognu mesta na tribini.

Podrška navijača će svakako značiti klub koji je je navikao da igra u dobroj atmosferi, pred punim tribinama. Dosadašnji doprinos publike i vernih navijača uspesima kluba je nemerljiv.

Iz Lajkovca su svi krenuli u sjajnoj atmosferi i dobrom raspoloženju. Velika je želja za pobedom i veliki je pritisak na ekipu; odlučuje se o tome ko je najbolji, ko će biti šampion. Cilj odbojkašica Železničara iz Lajkovca je istorijski: titula prvaka Srbije i dupla kruna.

Dakle, danas počinje finale plej-ofa Superlige Srbije za odbojkašice, u kojem se sastaju lajkovački Železničar i Jedinstvo iz Stare Pazove.

Prva, od potencijalnih pet utakmica igra se večeras u Pazovi od 19 časova, s obzirom na bolji plasman Jedinstva u Mini ligi. Timovi će se smenjivati kao domaćini, a ostali termini su 24, 27. i 29. april i 2. maj. Železničar je u polufinalu pobedio Crvenu Zvezdu sa 3:1, dok je Jedinstvo istim rezultatom eliminisalo višegodišnjeg šampiona Vizuru.

Titulu prvaka Srbije osvojiće ekipa koja ostvari tri pobede. Prva, treća i eventualna peta utakmica igraće se u Staroj Pazovi, a druga i eventualna četvrta u Lajkovcu.

Večeras nema TV prenosa, a Odbojkaški savez Srbije je najavio da će RTS direktno prenositi drugi meč 24. aprila u Lajkovcu i treći 27. aprila u Pazovi.

Related posts