NOVI BUTIK KOD HOTELA U LAJKOVCU

Danas je u Lajkovcu otvoren još jedan butik, butik “EMA 2”. Nalazi se u glavnoj ulici, kod hotela, Vojvode Mišića 36. U pitanju je butik polovne robe i ima velik izbor odeće za svakog, po izuzetno povoljnim cenama.

Osim činjenice da su prodavnice polovne robe sve češća pojava i da u njima kupuju podjednako i oni koji imaju i koji nemaju novca, u ovom slučaju je zanimljiva činjenica da je u pedesetim godinama svoj preduzetnički duh osnažila Zorica Branković iz Sela Lajkovca, koja već ima odraslu decu, a nikako nije uspevala da dođe do stalnog posla. Radila je kaže nebrojeno puta povremene i privremene poslove, na razne vrste ugovora i rešila da na to stavi tačku. Svoju poslovnu sreću će sada oprobati na ovaj način. Potrudila se kaže, da brižljivo nabavi što kvalitetniju robu, da što optimalnije i primerenije uredi prodajni prostor i da cene budu pristupačne svačijem džepu.

“Radno vreme novootvorene radnje je od ponedeljka do petka od 8 – 19, subotom od 8 – 13 časova, a nedeljom butik neće raditi,” napominje Zorica, vidno zadovoljna što se na ovaj korak odvažila, a istovremeno i malo nesigurna zbog neizvesnosti kako će sve to funkcionisati.

“Valjda nikad nije kasno, a možda je trebalo i ranije”, kaže skromno Zorica.

Related posts