DONACIJA BRAĆE PAVLOVIĆ SREDNJOJ ŠKOLI

Posle božićnih paketića za srpsku decu sa posebnim potrebama na Kosovu i Metohiji, paketića za učenike i laptopa za školu u Banjskoj (Zvečan), donacije za centalnu školu i izdvojena odeljenja lajkovačke OŠ „Mile Dubljević”, kompanija „3MD“ iz Čikaga, braće Dragana i Miloša Pavlovića obezbedila je i donaciju za lajkovačku SŠ “17. septembar”.

Braća Pavlovići, poreklom iz Lajkovca, donirali su srednjoj školi u Lajkovcu aparat za zavarivanje vredan 2 000 evra, koji će biti od velike koristi učenicima na smeru bravar – zavarivač.

Povodom prispele dragocene donacije, Kosana Grčić, direktorka lajkovačke SŠ “17. septembar” za portal LAJKOVAC NA DLANU je rekla:

“Za potrebe naše škole, donacijom naših ljudi, nabavljen je proizvod vrhunske tehnologije a našeg znanja. Naši učenici, na smeru bravar – zavarivač, ovih dana imali su priliku da se upoznaju i otpočnu korišćenje novog aparata za zavarivanje. Aparat je domaće proizvodnje, robne marke „Walter“, 2200 serija, odličnih i najsavremenijih karakteristika.

Pomenuti aparat za zavarivanje nabavljen je zahvaljujući poklonu naših sugrađana Miloša i Dragana Pavlovića iz Lajkovca i mi smo im vrlo zahvalni na ovoj donaciji. Svemu je prethodila detaljna analiza neophodnog i naša zajednička procena bila je da nam je upravo ovaj aparat najurgentniji. Donacija je pristigla, mi smo presrećni i zahvalni i učenici već stiču prva iskustva i znanja njegovom upotrebom.

Predmetni aparat za zavarivanje je proizvod vrhunske tehnologije koji će našim učenicima omogućiti da svoja znanja i veštine stiču i unapređuju na lakši i moderniji način, a nastavnicima će pomoći u lakšem ostvarivanju i savladavanju nastavnog plana i programa kao i planiranih nastavnih aktivnosti.”

Related posts