LAJKOVAC SPREMAN ZA FINALE KUPA SRBIJE

Lajkovac je potpuno spreman za još jedan, drugi uzastopni odbojkaški spektakl finala Kupa Srbije.

U Hali sportova u Lajkovcu u nedelju 10. marta je finale Kupa Srbije 2018/2019. u obe konkurencije. OK Železničar je tehnički organizator, a sve ulaznice za utakmice u Lajkovcu su rasprodate.

Utakmice se igraju od 17 i od 19:30 časova.

Broj gledalaca će biti veći nego na prošlogodišnjim finalima u Lajkovcu, s obzirom da je obezbeđen veći broj mesta u parteru, gde su postavljene dve teleskopske tribine.

U prvoj utakmici, u finalu 54. Kupa Srbije 2018/2019. u konkurenciji odbojkaša igraće Crvena zvezda – Radnički doo iz Kragujevca od 17.00 časova.

U drugom meču, u finalu 53. Kupa Srbije 2018/2019. u konkurenciji odbojkašica igraće Crvena zvezda – Železničar iz Lajkovca od 19.30 časova.

RTS 2 će direktno prenositi obe finalne utakmice Kupa Srbije 2018/2019.

Od klubova koji su konkurisali za organizaciju finala Kupa Srbije 2018/2019. u obe konkurencije, najbolju ponudu dostavio je upravo Železničar iz Lajkovca, tako da će u nedelju, 10. marta Lajkovac biti domaćin obe finalne utakmice Kupa Srbije 2018/2019, u kojima će se četiri odbojkaška kluba u finalnim utakmicama Kupa Srbije boriti za dva pehara, u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Lajkovac je drugi put uzastopno domaćin odbojkaškog finala Kupa Srbije. Organizaciju finala Kupa Srbije podržala je i lokalna samouprava, a u susret brojnim gostima, sam Lajkovac je za ovu priliku i ovim povodom posebno uređen.

U nedelju 10. marta Lajkovac će biti centralna tačka na odbojkaškoj mapi Srbije. Zahvaljujući odbojkašicama Železničara, Lajkovac je već čitavu deceniju varoš odbojke. Superligašice iz malog mesta, dale su veliki doprinos promociji i afirmaciji Lajkovca u Srbiji i Evropi.

Lajkovac će sutra zbog odbojke ponovo biti na nogama, u nadi da će odbojkašice Železničara odbraniti titulu pobednika Kupa Srbije.

Related posts