BEOOGRAĐANI PROIZVODILI DROGU U STRMOVU, ZAPLENJENO 200 KILOGRAMA MARIHUANE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su D. R. (1987) i S. R. (1985), obojica iz Beograda, i otkrili laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima.

Osumnjičeni su zatečeni u improvizovanoj laboratoriji za proizvodnju marihuane.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija u okolini Lajkovca, u tri odvojena objekta, pronašla oko 200 kilograma marihuane u sirovom stanju.

Osumnjičeni su zatečeni u improvizovanoj laboratoriji za proizvodnju marihuane sa kompletnom aparaturom, gde su, kako se sumnja, bili angažovani oko branja marihuane koja je bila u završnoj fazi rasta.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Valјevu.

Kako portal LAJKOVAC NA DLANU saznaje, improvizovana laboratorija za proizvodnju marihuane pronađena je u tri objekta u domaćinstvu pokojnih Milivoja i Leposave Filipović u Strmovu, koje je nakon njihove smrti prodato jednom Beograđaninu.

Related posts