PAKETIĆI ZA DECU SA POSEBNIM POTREBAMA

Predstavnici Opštinskog odbora SNS Lajkovac obišli su danas na dan Svetog Save decu sa posebnim potrebama na području lajkovačke opštine i podelili im paketiće.

Tim povodom, u ime organizatora akcije, dr Ljiljana Molerović, potpredsednica OO SNS Lajkovac je rekla:

” Danas obilazimo decu sa posebnim potrebama. Upravo danas, na dan Svetog Save želimo da im ulepšamo dan, da budu malo veseliji, da budu uz svoje roditelje. Ovo je ujedno i prilika, da porazgovaramo sa njihovim roditeljima o svim njihovim potrebama za tu decu.

OO SNS Lajkovac će pokušati da deci pomogne koliko god to može, tako da će roditelji moći uvek da nam se obrate, kako odboru stranke tako i meni lično, kao doktoru i direktoru Doma zdravlja.

Dakle, danas obilazimo decu sa posebnim potrebama i uručujemo im paketiće, a to će i ubuduće biti praksa upravo na dan Svetog Save.”

Inače OO SNS Lajkovac ima već ustaljenu praksu da povodom januarskih praznika obiđe i daruje upravo decu sa posebnim potrebama; to je činjeno da sada povodom Nove godine i Božića, a ubuduće ovaj čin biće upriličen na dan Svetog Save.

Organizatori akcije su danas naglasili, da su praznici pravi trenutak kada treba učiniti nešto lepo upravo za najosetljivije kategorije naših sugrađana, što je bila praksa OO SNS Lajkovac i ranijih godina.

Related posts