ZIMSKA SLUŽBA REAGUJE NA OPRAVDANE INTERVENCIJE GRAĐANA

Sasvim izvesno, ovdašnja Zimska služba, koja je ove sezone poverena lajkovačkom komunalnom preduzeću, reaguje na svaki opravdan zahtev i od strane građana i ukazan propust u čišćenju snega, što ukazuje i današnja situacija sa Kešinim brdom. Naime, na stanje ove frekventne ulice, pored građana, reagovali su i iz O.š. “Mile Dubljević”.

Naime, ulice i Cvijićeva i Vuka Karadžića i Nemanjina, kao ključne u prilazima školama, vrtiću, Domu zdravlja, Sportskoj hali, svakako su čišćene i posipane u više navrata ovih dana. Kako saznajemo, poslednji put su tretirane tokom vikenda, ali je reč o potezima koji su zahtevni pošto su to brdske ulice niz koje se posebno usled porasta temperature padavine non-stop slivaju. I Kešino brdo i to kao prioritetno, kao i sve druge ulice na ovom potezu su svakako i prethodno čišćene i posipane solju, s tim što je danas nakon primedbi građana i intervencije iz škole, postupak ponovljen.

Kako nadležni tvrde, ništa nije sporno u tome da građani reaguju tamo gde ima propusta, gde nešto treba popraviti, kažu i da građani to treba da čine, svakako na jedan korektan, konstruktivan i opravdan način, kao što je to bilo danas. Kažu i da će Zimska služba uvek reagovati u takvim situacijama, uz napomenu, da uvek postoje prioriteti, jer je jednostavno nemoguće reagovati istovremeno za sve intervencije. Nadležni naglašavaju i da su građani u samom startu rada Zimske službe pozvani da reaguju gde je neophodno i takvih reakcija građana je bilo i one su bile korisne za rad Zimske službe.

Related posts