PORAZ U MEČU SA VIZUROM

Odbojkašce Železničara izgubile su večeras na svom terenu u meču 15. kola Super lige Srbije od Vizure rezultatom 1 : 3 (po setovima 29: 31/ 17 : 25/25 : 23/ 21 : 25).

Nakon ovog poraza, Železničar je trenutno četvrti na tabeli sa 30 bodova, a u narednom kolu igra protiv pančevačkog Dinama koji je na začelju tabele.

Razlike u bodovima među klubovima u vrhu tabele su male i mogući su preokreti. Prvoplasirana Vizura ima 33 boda.

Naime, odbojkašice Železničara igrale su večeras izuzetno važnu utakmicu bez svog glavnog trenera.

U centru pažnje je ovih dana zdravstveno stanje trenera Dragutina Baltića, koji je otputovao u Sloveniju i neće da bude na klupi Želje neko vreme, jer ima zakazanu hiruršku intervenciju na srcu.

“Svi u klubu mu želimo brz oporavak i verujem da će za desetak dana da se vrati u klub. Ekipu će do tada da vodi Baltićev pomoćnik Vladimir Živković”, rekao je prvi čovek kluba Živorad Lazarević.

Predsednik Železničara je vidno zadovoljan plasmanom kluba u finale Kupa Srbije:

“Odigrali smo koliko nam je bilo potrebno da se nađemo u finalu. Završili smo posao dobijanjem drugog seta te je u nastavku meča trener Baltić uveo igračice sa manjom minutažom. Čestitam svim igračicama i trenerima koji su izborili plasman u drugo uzastopno finale. Možemo da branimo pehar”, podvukao je Lazarević.

Related posts