DECEMBARSKI PROGRAMI LAJKOVAČKE BIBLIOTEKE

Gradska biblioteka Lajkovac tokom decembra organizuje nekoliko zanimljivih i prikladnih programa, potvrdio je za portal LAJKOVAC NA DLANU u ime organizatora mr Daren Milivojević:

“Pred nama je mesec decembar u kome će Gradska biblioteka Lajkovac održati više kulturno-umetničkih programa:

U četvrtak, 13. decembra 2018. godine, u Velikoj sali Opštine Lajkovac. u 19 sati, organizujemo predstavljanje knjige “Neviđena Srbija” publiciste i književnika Vlade Arsića. Prepuna zanimljivosti, knjiga nam priča o mnogobrojnim nesvakidašnjim događajima koji odišu neverovatnim i čudesnim pojedinostima iz života velikih pojedinaca srpske istorije, ali i okolnostima koje je sudbina režirala na neverovatan način. Knjiga je zapravo svojevrsna nesvakidašnja istorija za radoznale.

U utorak, 25. decembra 2018. godine, u Velikoj sali Opštine Lajkovac, u 19 sati, bićemo domaćini g. Predragu Markoviću koji će lajkovačkoj publici predstaviti svoj roman “Zavodnik ništavila”.

Takođe, Gradska biblioteka Lajkovac će učestvovati na novogodišnjoj manifestaciji “Ulica otvorenog srca” u kojoj ćemo izlagati rukotvorine, knjige, kaligrafske minijature i druge predmete iz naše kreativne radionice.”

Related posts