SAOPŠTENJE VALJEVSKE BOLNICE

Potpredsednik Skupštine Srbije i narodni poslanik SPS Đorđe Milićević (41) iz Valjeva i njegov vožač teško su povređeni u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila jutros oko 5 časova. Kako saznajemo, Milićević je bio vezan sigurnosnim pojasom, što mu je spaslo život.

Nezgoda se dogodila na putu Slovac-Ub, u selu Bajevcu, kada je vozilo „škoda oktavia“, za čijim volanom je bio Dejan Jakovljević (34) iz Valjeva, iz za sada neutvrđenih razloga, sletelo sa puta i udario u podzid. Vozilo se navodno kretalo brzinom između 65 i 70 kilometara na sat.

Oni su prevezeni u Urgentni centar valjevske bolnice sa teškim telesnim povredama.

Tim povodom, Saopštnjem se oglasio Zdravstveni centar Valjevo. Saopštenje prenosimo u celosti:

S A O P Š T E NJ E

Zbog velikog interesovanja javnosti, obaveštavamo Vas da je u Opštoj bolnici Valjevo nakon saobraćajne nesreće zbrinuto dvoje lica Đ.M. i D.J.

Zbog poliotrauma, višestrukih povreda opasnih po život, hirurško zbrinjavanje je trajalo više sati. Tim valjevskih hirurga je preduzeo sve medicinske procedure. Nakon stabilizacije vitalnih parametara, lica su zadržana na dodatnoj dijagnostici i posmatranju.

U skladu sa članom 22. Zakona o pravima pacijenata („Službeni glasnik RS“ br. 45/2013) nismo u mogućnosti da iznosimo bilo kakve pojedinosti iz medicinskog kartona, niti da prejudiciramo dalji tok lečenja.

Related posts