SILOVALA MALOLETNOG KOMŠIJU

Protiv N. D. (21) iz okoline Lajkovca podneta je krivična prijava, zbog sumnje da je silovala maloletnog S. D. (14).

Osumnjičena je navodno četiri meseca seksualno zlostavljala dečaka, pre nego što je ceo slučaj otkriven. Kako saznajemo, N. D. je od juna do oktobra ove godine spavala sa S. D.

Protiv devojke je podneta krivična prijava zbog obljube sa detetom i ona se brani sa slobode. Istraga o ovom slučaju je u toku, a na saslušanje bi uskoro trebalo da budu pozvani zlostavljani maloletnik, kao i N. D.

Krivična prijava protiv N. D. biće prosleđena Višem tužilaštvu u Valjevu, koje je nadležno za ovaj slučaj.

N. D. se, prema navodima krivične prijave, tereti za obljubu sa detetom. Za ovo krivično delo, kako stoji u zakonu, zaprećena je kazna od 5 do 12 godina zatvora.

Nezavisno od toga da li je dečak dobrovoljno imao seksualne odnose sa starijom devojkom, ipak je reč o krivičnom delu jer je seks sa maloletnicima zakonom zabranjen.

Zlostavljanje su policiji prijavili prijavili roditelji maloletnog S. D. Dečakov otac kaže, da je najpre čuo glasine o tome.

Počela je priča po najvećem selu u lajkovačkoj opštini, a sin je uporno sve poricao. Onda ih je majka zlostavljanog dečaka zatekla u samom činu. Kada je otišla do roditelja devojke, koja je sedam godina starija od njenog sina i koja živi u komšiluku, da ih upozori, oni su je kažu izbacili iz dvorišta.

Onda je i sin sve priznao. Rekao je da je sve počelo kada je on imao 13 godina. Kažu i da je dečak potresen i uplašen zbog svega što se dogodilo i da zbog toga ne ide ni u školu.

Ovaj neobičan slučaj, koji je ustalasao Srbiju, dobija svoj epilog pred nadležnim organima.

Related posts