DOPRINOS TURISTIČKE IZLOŽBI SIMENTALCA

Tradicionalna septembarska Izložba priplodnih goveda simentalske rase je veliki i značajan događaj za Lajkovac i region, a u njenu organizaciju su pored glavnih nosilaca uključene po funkciji i brojne ustanove i preduzeća, koja su na to upućeni po prirodi svog posla.

Na 37. Izložbi priplodnih goveda simentalske rase “Kolubara 2018”, koja će se u črtvrtak na Krstovdan održati u Lajkovcu, Turistička organizacija Opštine Lajkovac organizuje kulturno umetnički program, kao podršku ovoj tradicionalnoj manifestaciji. Tom prilikom Turistička organizacija će postaviti binu sa koje će se obratiti zvaničnici i na kojoj će biti realizovan prigodan prateći program.

U pratećem programu ove važne stočarske manifestacije nastupiće estradni umetnik Milan Simić, multimedijalni umetnik i voditelj Zoran Antonijević i drugi.

“Turistička organizacija Opštine Lajkovac ovom prilikom aranžiraće i mini štand sa štampanim propagandnim materijalom turističke ponude Opštine Lajkovac. S obzirom da tog dana Lajkovac pohode brojni gosti, ovo je svojevrsna prilika za promociju Lajkovca u svim segmentima, uključujući i promociju turističke ponude,” rekao je u završnici priprema manifestacije za portal LAJKOVAC NA DLANU Milutin Ranković, direktor Turističke opganizacije opštine Lajkovac, koji je po funkciji i član Ogranizacionog odbora ovogodišnje izložbe.

Related posts