UPIS NA BALET

Baletski studio IDEA Lajkovac poziva sve zainteresovane da joj se pridruže.

Upis je od 1. septembra, svake srede i petka u vremenu od 17 do 20 časova u sali na prvom spratu Kulturnog centra “Hadži Ruvim”Lajkovac.

Za sve detaljnije informacije pozvati 064/ 316 – 7 – 441.

Snežana Škorić, direktorka KC “Hadži Ruvim”, posebno je ponosna na rad baletske sekcije i vidno zadovoljna interesovanjem lajkovčana za baletski koncert. U izjavi za portal LAJKOVAC NA DLANU je rekla:

“Rezultati višegodišnjeg rada balestskog studija „IDEA“ iz Obrenovca, koji radi pod okriljem Kulturnog centra su po prvi put prikazani na junskom Godišnjem koncertu. Veoma smo zadovoljni saradnjom sa balerinom i koreografom Natašom Ninković, koja vodi baletsku sekciju i ponosni na rezultate naših mališana. O njihovim rezultatima najbolje svedoči sve veći broj članova ove sekcije, kojih trenutno ima oko 60 i prepuna sala posetilaca na nedavnom koncertu.

Kulturni centar će nastaviti i u budućnosti da radi na unapređenju uslova za rad sekcija čiji su članovi naši najmlađi sugrađani, jer je briga o deci i mladima jedna od najviših i najvašnijih obaveza i dušnosti ne samo Kulturnog centra i svih ostalih javnih preduzeća i ustanova na teritoriji opštine Lajkovac, već celokupnog društva.

Podsetila bih, da je jedna od prvih aktivnosti prilikom početka radova na renoviranju i adaptaciji ovog objekta, bila upravo renoviranje prostora namenjenog radu baletske i folklorne sekcije, što je dalo i vidljive rezultate.”

Related posts