LAJKOVAC DOMAĆIN VELIKOG MOTO SKUPA

Ovog vikenda u Lajkovcu održava se 4. INTERNACIONALNI MOTO SKUP NA KOLUBARI. Organizator skupa je Moto klub “TNT” Lajkovac. Skup motorista je već u petak uveče na obali reke Kolubare, pored “Jolića” vodenice, uz plažu. Očekuje se preko hiljadu bajkera iz Srbije i bivših država Jugoslavije.

MK “TNT” Lajkovac je zapravo domaćini XV turističkog moto relija u organizaciji MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE koji traje od 29. jula do 4. avgusta, a završava se upravo skupom u Lajkovcu, koji podržava i Opština Lajkovac.

Lajkovac je ovog vikenda domaćin jednog izuzetno masovnog skupa bajkera, kojim se završava nacionalni turistički moto reli. Svi dosadašnji moto skupovi u Lajkovcu bili su odlično organizovani, masovno posećeni i za pamćenje, pa bajkeri rado pohode Lajkovac i rado provode vreme na Kolubari. Prostoru oko Jolića vodenice na Kolubari pokazao se sjajnom alternativom za organizovanje velikih skupova na otvorenom i iskustvo je pokazalo da je obra praksa dislociranja letnjih dešavanja iz centra varoši.

Po najavi organizatora, za odličnu rok svirku biće zaduženi bendovi:

PETAK, 3. avgust:
-Momo bend – Vršac
-Nezvanicna verzija – Arandjelovac,
-Evillution – Beograd

SUBOTA, 4. avgust:

-Dangube bend – Kruševac
-Epilog bend – Kragujevac
-Lock ‘n’ Rock – Beograd

“Dodjite da se družimo, uživamo i kupamo uz dobru rok svirku 100% Rock’n’Roll!!! ULAZ JE SLOBODAN!” – poručuju organizatori, po dosadašnjoj praksi jednog od najposećenijih skupova uvrštenih u program manifestacije “Dani Lajkovca”, koja ove godine svojim trajanjem nekako spontano ovim događajem neformalno prelazi i u početak avgusta.

Related posts