VEČERAS „UKRADENA PRINCEZA“

U ponedeljak 21. maja od 18 časova, u sali bioskopa KC „Hadži Ruvim“u Lajkovcu je filmska projekcija dečjeg filma “Ukradena princeza”.

U bioskope širom Srbije ovaj novi crtać, stigao je početkom maja i lajkovačka bioskopska publika već ima priliku da ga pogleda.

Reč je o animiranom filmu koji je fenomenalan i namenjen je za celu porodicu. Sinhronizovan je srpski, a glasove su glavnim junacima pozajmili Tamara Dragičević i Bojan Perić. Oni će gledaoce odvesti na magično putovanje u zemlju vitezova, čarobnjaka i magije.

Veličanstvena priča koja se događa u vreme hrabrih vitezova, prekrasnih princeza i čarobnjaka, koja će nam pokazati da je ljubav jača od bilo koje magije.

Ruslan izgubljeni umetnik, koji mašta o tome da postane vitez, upoznaje predivnu Milu i zaljubljuje se u nju, ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći. Međutim, njihova sreća nije dugo trajala. Zli čarobnjak, Černomor ukrade Milu kako bi njenu ljubav pretvorio u svoju čarobnu moć. Ruslan kreće u potragu za ukradenom princezom kako bi dokazao da je ljubav jača i od magije.

Related posts