DVE ZLATNE MEDALJE ZA “CORPORE SANO”

Na takmičenju u Rumi u funkcionalnom fitnesu pod nazivom “RUMSTERDAM CHALLENGE”, u konkurenciji 115 takmičara, lajkovčani su osvojili dve zlatne medalje.

Mira Milutinović je konstantno tokom svih wodova bila fenomenlna i zasluženo dobila prvu medalju u scaled kategoriji, dok je Biljana Grozdanović u kategoriji master takodje zablistala osvojivši prvo mesto.

Veljko Bajić i Obrad Babić nisu uspeli da se plasiraju u finale,ali su takođe imali zapaženo učešće.

Crossfit klub “Corpore Sano” iz Lajkovca predstavilo je dakle 4 takmicara: Mira Milutinovic, Obrad Babic, Veljko Bajic i Biljana Grozdanovic.

“U principu, Bilja je bila jedina takmičarka u master kategoriji. Ja sam imala top konkurenciju nekih devojaka iz Novog Sada i Beograda, koje su bile vrhunski spremne i baš sam morala da se pokidam, kao što jesam, da bih ih pobedila. Posle prvog dela sam bila ubedljivo prva, posle sam bila konstantno dobra i eto meni medalje,” rekla je, po osvajanju zlatne medalje u seniorskoj kategoriji, za portal LAJKOVAC NA DLANU, vidno uzbuđena i srećna Mira Milutinović.

Na takmičenju u Rumi učestvovalo je oko 10 klubova iz Novog Sada, Rume, Lazarevca, Beograda i drugih gradova, a u jakoj konkurenciji lajkovčanke su se izborile za dve zlatne medalje.

“Ovo je još jedan u nizu uspeha kluba, rezultat posvećenog rada i redovnih treninga”, rekao je skromno Ognjen Nestorović, idejni pokretač, osnivač i trener Crossfit kluba “Corpore Sano”.

Related posts