KOLUBARSKI SAJAM VINA

Drugi “Kolubarski sajam vina – In Vino Veritas”, biće održana na Poslovnom fakultetu Univerziteta Singidunum u Valjevu 31. marta, od 12 h.Manifestaciju , i ove godine,  organizuju studenti svih godina Poslovnog fakulteta, u okviru projektne nastave. Ciljevi manifestacije su afirmacija, promocija i predstavljanje vinara našeg kraja.
Održivost projekta svakako je bitna, jer stvara mogućnost za buduću saradnju vinara i aktera u turističkoj delatnosti, a na opšte zadovoljstvo vinskih turista. Time bi manifestacija Kolubarski sajam vina u ovoj oblasti dala svoj doprinos gradu Valjevu i Kolubarskom okrugu.
Na  Kolubarskom sajmu vina, učešće je  potvrdilo 17 vinara, ne samo iz Kolubarskog okruga, već i iz drugih krajeva Srbije. Izložba vina biće postavljena u prostorijama Poslovnog fakulteta Valjevo. Vinarima je osim besplatnog izlagačkog mesta obezbeđena i prodaja vina, kao i prostorija za poslovne sastanke, gde mogu ugovarati neke nove poslovne poduhvate. Posetioce osim kupovine i degustacije vina očekuje niz pratećih sadržaja, uz zanimljiv celodnevni program.
Prošle godine studenti treće godine Poslovnog fakulteta Valjevo, kojima je pripala organizacija I Kolubarskog sajma vina, ostvarili su značajan uspeh na sajmu i zapažene rezultate, a organizatori se nadaju, da će i ove godine realizacija manifestacije biti uspešna i da će sajam biti upisan u tradicionalne manifestacije, koje će se održavati u Kolubarskom kraju. Podršku ovoj manifestaciji  dali su Grad Valjevo i Turistička organizacija  Grada Valjeva.

Related posts