VEČERAS “ZEC PETAR”

U ponedeljak 23. aprila od 18 časova u lajkovačkom bioskopu prikazuje se dečji animirani, sinhronizovani film „Zec Petar“.

U animirano-igranom filmu „Zec Petar” publiku očekuje prava akcija, britak humor, sjajna gluma i likovi koji će oduševiti sve postojeće fanove ali i stvoriti nove. Savremena porodična komedija sinhronizovana je na srpski jezik i nasmejaće vas do suza ovog proleća.

„Zec Petar” ili originalno „Peter Rabbit” na veliko platno stiže iz obožavane i rado čitane serije knjiga čiju popularnost najbolje opisuju brojke: 45 miliona prodatih knjiga, prevodi na 36 jezika i 114 godina postojanja bez naznaka da im popularnost opada. Ovaj obožavani zec u plavom kaputu i bez pantalona je svojevrsna ikona koja je ušla (i ostala) u srcima onih najmlađih, ali time i onih malo starijih.

U glavnim ulogama našli su se glumci sinhronizacije – Stefan Bundalo (Zec Petar),Aleksandar Radojičić (zeka Bendžamin), Tamara Aleksić (Bea), Teodora Ristovski(Lula), Iva Stefanović (zečica Lepa), Milica Janketić (Belorepka), dok je glas gospodinu Tomi Makgregoru dao Dejan Dedić.

Animirano-igrani film „Zec Petar” počinje kada nestašni Zec Petar (Stefan Bundalo) i njegova porodica preuzmu farmu starog gospodina Makgregora. Ubrzo na farmu po svoje nasledstvo dolazi mlađi, bistriji i oštroumniji gospodin Toma Makgregor (Dejan Dedić), i situacija se naglo menja. Zec Petar novonastalu situaciju doživljava kao novi izazov, a nikako kao prestanak zabave. Međutim, Toma nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Beu (Tamara Aleksić) koja je istovremeno i zekina surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bee. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko izvan njihove idilične jezerske četvrti – u londonsku metro stanicu, pa sve do opasnih ulica grada i nazad. Na kraju, Zec Petar uviđa da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica.

Pored Zeca Petra ludu zabavu u bioskopu osiguraće i Petrovi prijatelji, takođe vrlo karakteristični i još više zabavni.

Related posts