SEDNICA SKUPŠTINE

Živorad Bojičić, predsednik Skupštine opštine Lajkavoc sazvao je 21. redovnu sednicu Skupštine, sa 21.-om tačkom Dnevnog reda, za četvrtak 22. mart, sa početkom u 9 časova.

Pred odbornicima će se naći ovogodišnji Programi poslovanja dva važna regionalna sistema: Stubo-Rovni „Kolubara“ i „Eko-Tamnava“, kao i paket tačaka vezan za funkcionisanje Zajedničkog Centra „Solidarnost“- odeljenja u Lajkovcu.
Izveštaje o prošlogodišnjem radu, pred odbornicima će podneti Kulturni centar „Hadži Ruvim“, Gradske biblioteka i „Ustanova za sport i omladinu“.

Na dnevnom redu su i Izveštaji o sprovođenju mera poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za opštinu Lajkovac u prošloj godini, Izveštaj o realizaciji Programa za unapređenje života lokalne zajednice , kao i Izveštaj o korišćenju sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine opštine Lajkovac.

Odbornici treba da daju zeleno svetlo Programu stambene podrške na teritoriji opštine Lajkovac, Rešenju o imenovanju Opštinskog štaba za vanredne situacije, saglasnost na upotrebu imena Opštine Lajkovac u nazivu plivačkog vaterpolo kluba, kao i još nekolicini važnih odluka.

Related posts