VEČERAS DRUGA POLUFINALNA

Crvena zvezda je napravila brejk već u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige Srbije. Pred prepunim tribinama, posle više od dva sata uzbudljive igre, Beograđanke su pobedile OK Železničar sa 3:2, po setovima 25:22, 22:25, 25:15, 18:25, 15:11.

Najefikasnija odbojkašica Želje bila je Jovičić sa 29 poena, Mlađenović je zabeležila 14, Stanimirović 10, Kutlešić 9, Gajić 8 i Vignjević 6. Libero je u najvećem delu utakmice bila Spasenić, u igru su ulazile Mitrović, Vasileva i Lazarević, ali je najveći deo meča odigrala prva postava Železničara.

Odličan blok Zvezde u prvom setu, dosta grešaka i lakih izgubljenih poena igračica Želje, činjenica da je od poentera veći deo meča bila raspoložena samo Jovana Jovičić, neki su od razloga što je Crvena zvezda zasluženo dobila prvi susret. Da su Lajkovčanke uspele da dovedu do kraja preokret u prvom setu, možda bi utakmica imala drugi tok. Iako su odbojkašice Železničara podigle publiku na noge u četvrtom setu, Beograđanke su u tajbreku povele sa 8:1, što se ispostavilo kao nedostižna prednost.

Polufinale plej-ofa igra se na tri dobijene utakmice, a sledeća je u ponedeljak od 19 časova u Hali sportova Lajkovac. Treća utakmica igra se u Beogradu u četvrtak od 19 časova.

Related posts