ULICA OTVORENOG SRCA 2018

TRG ISPRED GRADSKE KUĆE 30. decembra od 12.00 do 18.00 časova, u organizaciji Kulturnog centra “Hadži Ruvim”, “ULICA OTVORENOG SRCA 2018”.

Opština Lajkovac je pokrovitelj „Ulice otvorenog srca“, koja će se održati u subotu 30. decembra od 12 do 18 sati, na platou ispred Gradske kuće. Organizator je Kulturni centar „Hadži Ruvim“, u saradnji sa drugim opštinskim ustanovama i udruženjima građana. Svečano otvaranje je u 12 sati, posle čega će biti izvedena novogodišnja predstava „Deda Mrazove muke“ i nastupiće „Balerine snežanice“ Plesnog kluba RMP i balerine Plesnog kluba „Idea“. Ulicu otvorenog srca posetiće Deda Mraz, najmlađe će zabavljati klovnovi i animatori, a biće tu i ulični svirači.

U 13 časova počinje novogodišnji program učenika OŠ „Mile Dubljević“, nakon čega sledi nastup folklornog ansambla Kulturnog Centra „Hadži Ruvim“. U 15 časova i najmlađe i starije Lajkovčane zabaviće mađioničar Bojan Bogdanović, a njegova egzibicija je poklon Planinarsko–smučarskog društva „Ćira“. U 16 časova još jedno lepo iznenađenje za decu: na scenu izlaze UV denseri – roboti i vile, da bi od 17 časova počeo koncert Plesnog studija RMP iz Lazarevca i kubanskog benda.

Turistička organizacija će prirediti uličnu izložbu slika i radionica „kolubarske naive“, muzički koktel „Od Bitlsa do Svilenog konca“ i prezentaciju promo materijala sa turističkom ponudom Lajkovca. Art Klub KC „Hadži Ruvim“ organizovaće likovnu radionicu „Ulica otvorenog srca u očima umetnika“. Svoje humanitarne štandove imaće Vrtić „Leptirić“ i OŠ „Mile Dubljević“, a sav prihod od prodaje dečijih radova biće doniran udruženju „Čep za hendikep“.

Sve vreme će raditi “Novogodišnji mini bazar“, sa štandovima na kojima će se prodavati novogodišnja i božićna dekoracija, novogodišnji kolačići i liciderska srca, dekupaž i drugi ručni radovi, med i pčelarski proizvodi itd. Moto Klub „TNT“ Lajkovac organizovaće druženje uz tople napitke.

Related posts