LAZIN U KOLUBARI

Na poziv predsednika lazerevačkog FK Kolubara Bojana Stevića, Aleksandar Lazarević dokazani fudbalski trener iz Lajkovca potpisao je na godinu dana ugovor sa doskorašnjim prvoligašem.
Nakon potpisivanja ugovora, koji smatra novim pravim profesionalnim izazovom, Lazarević je za portal LAJKOVAC NA DLANU rekao:
“Pošto sam oduvek težio najvišim ciljevima, a i u želji za novim dokazivanjem, jer slažete se da u fudbalu nema minulog rada već iziskuje učestalo dokazivanje i potvrdu odredjenog kvaliteta, prihvatio sam poziv predsednika FK Kolubara Bojana Stevića i potpisao saradnju sa istoimenim klubom i vernost u narednih godinu dana.
Dogovoreno je da u ovom periodu radimo u tandemu Veroljub Dukanac i ja i da u ovaj šampionat srpske lige (grupa Beograd) udjemo sa ambicijama osvajanja istog… Očekuje nas ogroman posao, s’obzirom da je klub napustilo dosta igrača posle ispadanja iz prve lige Srbije, ne preostaje nam ništa drugo već da od samog starta zasučemo rukave, odradimo prelazni rok i selektiramo ekipu, kako bi stvorili respektabilan tim za ovaj rang takmičenja i ujedno ostvarili plansman u prvoligaško društvo… Zaista bi bilo sjajno da se Kolubara ekspresno vrati na prvoligašku scenu, jer klub ovakve tradicije i sa ovakvom infrastrukturom to itekako zaslužuje.
Prvi deo priprema odradicemo u Lazarevcu, očekuje nas prvi kontrolni meč već u subotu i to u noćnom terminu pod reflektorima u Velikim Crljenima sa domaćim TEK-om.
Posle toga će nam baza biti u Kučevu, gde ćemo provesti 7dana kako bi što bolje izbrusili formu i uz optimalne uslove poboljšali kvalitet naše igre kao i fizičke spremnosti.
Početkom avgusta vraćamo se za Lazarevac i nastavljamo sa radom, zatim nas očekuje odlazak na Zlatibor kako bi odigrali kontrolni meč sa ekipom Metalca iz Gornjeg Milanovca, posle toga sledi Spartak Ljig kao i ekipa Budućnosti iz Valjeva…Generalna proba zakazana je za 11 avgust, a prvenstvo nam kreće 19/20. avgusta… Kolubara će svoje utakmice kao domaćin igrati subotom u dogovorenim terminima, tako da koristim ovu priliku da pozovem sve ljubitelje fudbala i pristalice FK Kolubara da nas podrze i istraju sa nama na dobrom putu kako bi lakse trasirali stazu ka prvoj ligi Srbije. Sebi smo postavili i više nego jasan cilj, a to je liderska pozicija”

Related posts