AKCIJA SNS

I ovaj vikend protiče u znaku brojnih aktivnosti i intenzivne kampanje Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Lajkovcu. Pored toga što ojačavaju svoje redove, lajkovački naprednjaci su tokom prepodneva organizovali štand na najprometnijoj deonici glavne ulice.
Rukovodstvo lajkovačkih naprednjaka i aktivisti omladine SNS delili su građanima promotivni materijal, a u razgovoru sa građanima potvrđena je velika popularnost Srpske napredne stranke u Lajkovcu, rekli su organizatori akcie. Cilj postavljanja štanda i prisustvo stranačkog rukovodstva je kažu, da se izađe u susret građanima i razgovara o svim aktuelnim situacijama i problemima. Na izuzetno posećenom štandu, brojni građani imali su priiku da razgovaraju sa opštinskim i stranačkim funkcionerima, kojima su izložili svoje probleme.
“Današnja akcija je potvrdila da Srpska napredna stranka uživa apsolutno poverenje građana.U razgovorima na štandu, potvrđeno je veliko poverenje građana u politiku Srpke napredne stranke, čiji će predsednik Aleksandar Vučić, ako bude po volji građana, pobedu na predsedničkim izborima odneti već u prvom krugu”, rezimirali su organizatori akcije.

Related posts