KOŠARKAŠKE POBEDE

U 8. kolu Druge liga Zapad 1- Grupa A košarkaši Železničara sinoć su u Hali sportova savladali ,,Mladost2014″ Ub sa 82:75. Ovo je bila pobeda nad komšijama koja se dugo čekala jer su u prethodna tri susreta slavili Ubljani. Želja je u sredini tabele sa četiri pobede i četiri poraza, zajedno sa Ubljanima i valjevskim Studentom. Na vrhu je valjevski Radnički, bez poraza.

U 16. kolu Druge lige Jug – grupa A košarkašice Železničara savladale su u Čačku ekipu Ča-basket rezultatom 69:68, posle produžetaka. Bio je to veoma uzbudljiv meč, u kojem su u regularnom delu utakmice lajkovačke košarkašice za poslednjih 18 sekundi dostigle prednost domaćih od sedam poena! Naše odbojkašice su trenutno treće od 12 klubova, imaju 11 pobeda, ali je tabelu teško formirati jer ima nekoliko timova koji su odigrali po dve utakmice manje.

Čak su i minibasketaš,i iako brojcano slabiji, juče prikazali odličnu igru i zasluženo dobili aplauze u sali Osnovne škole “Janko Veselinović” u Šapcu, u susretu sa ekipom Interkos Šabac.

Related posts