ZAVRŠNA KONVENCIJA SNS

Bioskopska sala u Lajkovcu, bila je pretesna da primi sve koji su želeli da prisustvuju završnoj predizbornoj konvenciji koalicije okupljene oko SNS (Pokreta socijalista, Nove Srbije, SDPS-a, SNP i PUPS-a), liste broj 1. Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje. Konvencija je otpočela intoniranjem himne Republike Srbije “Bože pravde”. Ikonografija u sali i kompletan scenario konvencije bili su isplanirani do najsitnijih detalja, uključujućii i profesionalnog voditelja Mišu Ćirića, uz direktan prenos, koji je mogla da vidi cela Srbija i dijaspora.Rezultati rada za vreme mandata aktuelne vlasti u Lajkovcu, prikazani su na velikom led ekranu montiranom na bini, preko koga su emitovane i izborne poruke i spotovi SNS, uključujući i poruku nosioca liste Aleksandra Vučića.
Predstavljeni su kandidati za odbornike u Skupštini opštine Lajkovac i kandidat za narodnog poslanika dr Mihailo Jokić.
Obraćajuči se prisutnima, dr Jokić je u svom prepoznatljivom maniru , brojkama slikovito prezentovao rezultate vlasti SNS, kako u državi, tako i u Kolubarskom okrugu.
Darko Glišić, podpredsednik IO SNS i predsednik opštine UB, čije pojavljivanje na konvenciji u Lajkovcu su izazvali salvu ovacija, naglasio je , da je jako važno da SNS pobedi i u Republici i na lokalu, jer pobeda na samo jednom nivou nikome ne može biti od koristi.Glišić je u Lajkovcu govorio dugo i nadahnuto, uveren u odličan izborni rezultat i nastavak započetog.
Živorad Bojičić, predsednik OO Pokreta socijalista i aktuelni predsednik opštine Lajkovac, izrazio je zadovoljstvo, što je deo tima , koji je na dobrom putu da od Lajkovca napravi ono što je oduvek bio san svih meštana i svih onih koji su učestvovali u njegovoj izgradnji i razvoju.Bojičić je naglasio, da su prioriteti privredni razvoj i zapošljavanje, posebno mladih, ali i sport i kultura.”Samo ujedinjeni možemo sve! Niko ne gubi, kada Vučićeva lista dobija!Zadatak je jednostavan, broj 1 i na lokalu i u Republici, iz “keca” u “kec”!”, poručio je Bojičić u završnici svog obraćanja prisutnima.
Vladan Kostić, dipl. ing. elektrotehnike, prvi na listi SNS i kandidat za predsednika opštine Lajkovac, taksativno je pobrojao rezultate Vlade Aleksandra Vučića, uključujući i doprinos očuvanju “Kolubare metal” i oživljavanje proizvodnje u “Krušiku”, kao i rezultate u izgradnji putne privrede. Kostić je podvukao, da će prolazak Auto puta bitno doprineti oživljavanju obe Industrijske zone Lajkovca, što će doprineti otvaranju novih radnih mesta. “Rešićemo pitanje vodosnabdevanja Lajkovca i okolnih sela, izgradićemo zatvoreni bazen, kao što smo završili i sportsku halu, koja predstavlja naš ponos” obećao je Vladan Kostić.”Bolji život je zadatak za sve nas”, poručio je Kostić, naglasivši u završnici svog obraćanja, da 24. aprila, očekuje poverenje birača da se započeto nastavi i obećano ispuni, jer zaokruživanjem broja 1, rekao je, Srbija i Lajkovac pobeđuju.

Related posts