NOVOGODIŠNJA ČESTITKA LAŽNIH KOMUNALACA

 

Gotovo da nema porodice u Lajkovcu na čija vrata ovih ledenih dana, mahom u ranim jutarnjim satima, nije pozvonio neko obrativši se domaćinu sledećom rečenicom: “Mi smo vaši komunalci, očistili smo sneg ispred vašeg ulaza, izvolite Novogodišnju ćestitku i dajte koliko možete!” Dešavalo se to i ranije, ali sa tom razlikom što su dovitljivi dečaci bar nešto i očistili.Ovoga puta, niko od njih ništa nije ni čistio, a pri tom su se još i predstavljali kao radnici komunalnog preduzeća.
Miroslav Lukić, direktor lajkovačkog JP “Gradska čistoća” upozorava građane na ovu pojavu i demantuje da pomenuti momci imaju bilo kakve veze sa komunalnim preduzećem. Lukić kaže, da je bio neprijatno iznenađen kada je čuo za ovu incidentnu situaciju.
Bilo je građana koji su samozvane komunalce nešto i častili, računajući da su stvarno čistili sneg, ne upuštajuči se u to ko su u stvari i u koliko su očistili. Vrlo brzo svi su shvatili o čemu se zapravo radi, jer su svoje ulaze i prilaze zatekli u nepromenjenom stanju.

Related posts