LAJKOVAC ZASIJAO OD MEDALJA

 

Takmičari Sportskog udruženja borilačkih sportova “14:23” Lajkovac,ostvarili su izuzetan uspeh na prvenstvu Beograda u Savateu, koje je održano 03. decembra u Obrenovcu: 1 zlatna medalja, 3 srebrne i 1 bronzana medalja.

Srećko Biljić —zlatna medalja
Lazar Kostadinović — srebro
Dejan Kide Plavšić — srebro
Srđan Vojinović —srebro
Stefan Isailović — bronza

Po rečima Miroslava Lukića, predsednika Sportskog udruženja “14:23” Lajkovac, za nepuna tri meseca od kako je klub počeo sa radom i treninzima, došlo se do prvih medalja, što predstavlja sjajan uspeh za takmičare i klub.
“Samim tim predstavili smo Lajkovac u najlepšem svetlu, što se tiče sporta u Srbiji, i to u grani sporta koja u Lajkovcu do sada nije postojala.
Najveću zaslugu za osvojene medalje svakako pripadaju pored takmičara i rukovodstva kluba i treneru kluba Ivanu Jegoroviću, koji je za kratko vreme uspeo da ih nauči kako da se bore i pobede.
Ono što je još itekako važno, jeste činjenica da klub iz dana u dan ima sve više članova a to znači sve manje mladih ljudi besposlenih na ulici, što dalje od droge i alkohola a sve više u Sportskoj hali, gde im je pružena šansa da se ostvare u sportu, životu i da svoj život učine lepšim , zdravijim i bogatijim. Budite deo naše ekipe i pridružite nam se”, rekao je Miroslav Lukić, predsednik Sportskog udruženja “14:23” Lajkovac, povodom briljantnog uspeha i pozvao sve zainteresovane da im se pridruže.

Related posts