IZ LAJKOVCA MEDIJSKA PODRŠKA FESTIVALU NAUKE

Lajkovačka RADIO PRUGA je jedan od medijskih partnera 10. jubilarnog Festivala nauke, koji će se sredinom idućeg meseca održati u Beogradu.

Festivala nauke je najveća regionalna manifestacija koja se bavi popularizacijom nauke i koja naučna dostignuća predstavlja zanimljivim, a naučne teorije i eksperimente atraktivnim i svakome razumljivim. Najveći regionalni Festival nauke tradicionalno biti održan od 15. do 18. decembra na Beogradskom sajmu.

Kao medijski partner manifestacije Festivala nauke, RADIO PRUGA će imati objavljen logotip na sponzorskom panou koji se nalazi na ulazu na festival i objavljen logotip na internet prezentaciji www.festivalnauke.org u trajanju od godinu dana. PRUGA će učestvovati u intenzivnoj kampanji najave i popularizacije festivala emitovanjem radio reklama Festivala nauke.
Nedijskoj podršci Festivalu nauke pridružiče se i portal LAJKOVAC NA DLANU (http://lajkovacnadlanu.rs/) .
Više od polovine publike Festivala nauke čine školske posete, zbog čega je program festivala namenjen upravo dopuni školskog programa. Zbog toga su prvi i drugi festivalski dan, 15. i 16.decembra, posvećeni prvenstveno školskim posetama. Zakazivanje školskih poseta je u toku.

Deseti put nauka će obeležiti decembar u Srbiji. Na hiljade eksperimenata, radionica, predavanja i naučnih šou programa staviće Beograd na naučnu mapu sveta.

Related posts