VOJNA AKADEMIJA 3 U LAJKOVCU

Beogradska premijere filma “Vojna akademija 3 – novi početak”, bila je pre dve sedmice, a film je već stigao u lajkovački bioskop. Projekcije su večeras (24. novembra) od 18 i od 20 sati. Cena ulaznice je 250 dinara.
Za sve verne fanove koji su strpljivo čekali, posle tri godine stigao je uzbudljivi filmski nastavak filma “Vojna akademija 3 – novi početak”.
Beogradska premijera filma bila je 8. novembra u Sava centru, narednog dana bila je premijera u Nišu,potom u Novom Sadu, a nakon toga usledilo je prikazivanje u bioskopima, kao i putem mreže mobilnih bioskopa, širom Srbije. Večeras su u Lajkovcu dve projekcije filma.
“Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona gledalaca nastavlja svoje avanture. Poznata lica, zatičemo dve godine pošto su diplomirali. Profesionalne obaveze prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ovi ambicioznih mladih ljudi koje veže prijateljstvo za ceo život. Istovremeno, počinje upis novih kandidata na Vojnu akademiju, među kojima se izdvajaju Gruja (Đorđe Stojković) i Bugi (Vučić Perović), dva nerazdvojna druga, Ika (Slaven Došlo) super inteligentan buntovnik, šarmantna brbljivica Ceca (Anđela Jovanović), tajanstvena i pomalo usamljena Anđela (Andrea Ržaničanin) i Maša (Gordana Paunović), devojka koja na Akademiji vidi beg od posesivne majke. Ono što će njima biti najvažnija zajednička lekcija je spoznaja da Vojna akademija nije samo vojna škola, već škola života.”
Novi nastavak “Vojne akademije” donosi nove profesionalne i ljubavne zaplete i prepliće sudbine junaka jedne od najgledanijih serija. Tu su dobro poznati junaci, sada – u oficirskim uniformama: Bojan Perić, Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Tamara Dragičević, kao i Ljubomir Bandović, Nebojša Milovanović, Miloš Timotijević, Olga Odanović, Ivana Mihić, Mladen Nelević, Olivera Viktorović, Predrag Smiljković, Milica Mihajlović, Jelica Sretenović, Goran Radaković, a stigla je i nova generacija glumaca: Vučić Perović, Đorđe Stojković, Anđela Jovanović, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Gordana Paunović. Scenarista, po motivima priče Gordana Mihića, je Boban Jevtić, koscenarista Milan Konjević, a producent Nebojša Nele Garić.

Related posts