OTPOČELI RADOVI U RATKOVCU

Andrija Živković, predsednik opštine Lajkovac, sa svojim zamenikom Nenadom Džajevićem, obišao je radove na izgradnji vodovodne mreže u Ratkovcu. Aktuelni radovi su deo velikog projekta rešavanja problema vodosnabdevanja domaćinstava na seoskom području tog dela opštine.
Radovi u Ratkovcu , na izgradnji vodovodne mreže, vredni 60 miliona dinara, planirani su marta ove godine, ali se na njihov početak čekalo zbog neophodnih dozvola.
Grubim, zemljanim radovima na izgradnji crpne stanice i rezervoara, kapaciteta 200 metara kubnih vode.
Drugom fazom radova biće obuhvaćena izgradnja sekundarne vodovodne mreže. Polovinom naredne godine radovi će biti završeni, a domaćinstva iz ovih mesnih zajednica biće priključena na vodovodni sistem. Izvođač radova na ovom projektu je “Hidrokop Beograd”. .
Predsednik opštine je najavio,da će tokom druge polovine naredne godine biti završeni i radovi na priključenju ovog dela opštine na vodovodni sistem ”Stubo rovni”.
Andrija Živković , predsednik opštine Lajkovac je naglasio, da će tokom 2017. godine svi projekti biti realizovani prema prioritetima , uz svu prateću dokumentaciju i poštovanje zakonske regulative.

Related posts