LAJKOVČANIN NA FORUMU U SIBIRU

Prvi Međunarodni kulturni i rekreativni forum «Whitewater of Siberia – 2016» odrzace se Od 18 -27 avgusta, u Rusiji, Sibiru – Tomsk regionu, na dve lokacije: Tomsk gradu, selu Kopilovo, reci Kirgizka i Republici Altaj, selu Aja, Katun reci.

Prezentacija o Rusiji kao izuzetnoj zemlji dobrodošlice sa neverovatnom istorijom i prirodom, upoznavanje sa kulturom, identitetom i ljudima Sibira je jedan od cilja ovog Foruma.Zbog toga sa tri kontinenta iz 17 zemalja, 51 ucesnik prisustvovace skupu i oni će imati priliku da uživaju i da dožive još jednu avanturu u svom životu. Srbiju će na forumu predstavljati Miloš Đurđevič iz Rafting kluba Lajkovac i Nemanja Milojković i Anđela Lazarević iz Obrenovca.

Lajkovčanin Miloš Đrurđević, pred odlazak na forum u Sibir kaže:. “U rafting priči sam više od 15 godina. Takođe sam član spasilačke službe. Ja sam veliki fan svih aktivnosti na otvorenom, volim da putujem i uvek sam spreman za još jednu avanturu. To je tako lepo da sam izabran da idem na tu sibirsku avanturu, i da imam priliku da veslam na novim rekama i upoznam se  sa kulturom Rusije.”

Obrenovčanin Nemanja Milojković, vidno je uzbuđen pred odlazak u Sibir :” Biti izabran da učestvuješ u ovom forumu je velika čast za mene. Uvek sam želeo da upoznam rusku zemlju, arhitekturu, tradiciju … Osim toga, ja ću imati priliku da veslam na  rekama Rusije. Pored raftinga, volim i penjanje, skijanje, fudbal … Ovo je velika prilika i da upoznam ljude iz celog sveta koji dolaze na ovaj forum. Mislim da će biti veoma zanimljiva nedelja, puna avanture i da ću poneti kući dobre utiske.”

Još jednom rafting spaja ljude iz celog sveta na najneobičnijim mestima.

 

Related posts