OTVORENA BANKA POŠTANSKA ŠTEDIONICA

Simboličnim preseecanjem vrpce, danas je na atraktivnoj lokaciji u centru Lajkovca, u novoizgrađenoj zgradi u glavnoj ulici, otvorena ekspozitura Banke Poštanska štedionica.
Vrpcu je presekao i tim činom ekspozituru svečano otvorio Andrija Živković, predsednik opštine Lajkovac:
“Ovo danas je veliki događaj za opštinu i sve njene stanovnike. Ovim činom će se podići nivo bankarskih usluga.Ja se zahvaljujem Banci Poštanska štedionica, koja je izašla u susret i prepoznala Lajkovac kao jednu od tri opštine u kojima danas otvara svoje ekspoziture. Pored toga, meni, kao prvom čoveku opštine je najbitnije, da smo današnjim činom smanjili broj nezaposlenih. Danas smo zaposlili tri osobe sa teritorije naše opštine i to mlađe starosne dobi, što je jako bitno, jer pokazujemo da se borimo da na sve načine zadržimo mlade u našoj opštini, da sačuvamo sva radna mesta, tako da se nadamo da će opština Lajkovac u narednom periodu biti u prilici da otvori i veći broj radnih mesta od ovoga danas.Zahvaljujem se Banci Poštanska štedionica, koja je našu opštinu prepoznala kao partnera u budućem periodu i nadam se da će građani biti zadovoljni kvalitetom usluga u novootvorenoj ekspozituri.”
Ogroman je uspeh za jednu banku, da u jednom danu, na području jednog okruga, otvori čak tri ekspoziture. Uzimajući u obzir ekonomski i geografski aspekt, danas su pored Lajkovca, otvorene i ekspoziture u Mionici i Ljigu. Aleksandar Janjić, direktor Banke Poštanska štedionica Filijale Valjevo, najavio je danas u Lajkovcu proširenje mreže ekspozitura u valjevskom kraju:”Na ovaj način, mi ćemo biti još bliži našim klijentima, koji su do sada zbog naših bankarskih usluga odlazili u susedna mesta, a od danas će to moći da realizuju ovde u Lajkovcu. Koristim priliku da najavim, da ćemo u narednih par meseci otvoriti još tri ekspozitue na području Filijale Valjevo: u Vladimircima, Kosjeriću i Osečini, što je sve deo strategihe širenja mreže Banka Poštanska štedionica. Naš cilj je da u svakoj opštini bude prisutna naša Banka, koja je domaća banka stopostotno u vlasništvu naše države i koja, pre svega, nudi poverenje, jer iza nje stoji tako jaka institucija kao što je država Srbija.”
Novootvorena ekspozitura Banke Poštanska štedionica u Lajkovcu smeštena je u potpuno nove, namenski moderno uređene i opremljene prostorije.
Činu otvaranja ekspoziture u Lajkovcu, prisustvovali su brojne zvanice, predstavnici privrednog i političkog života regiona, uključujuči i kompletno rukovodstvo opštine Lajkovac.

Related posts