SAOPŠTENJE POLICIJSKE UPRAVE VALJEVO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, u saradnji sa policijskim službenicima Uprave kriminalističke policije, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva iz Valjeva i Beograda, uhapsili su i odredili zadržavanje do 48 časova A.Đ. (1970) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Prilikom kontrole taksi vozila u Beogradu, policija je izvršila pregled putnika i kod A. Đ. pronašla 45 grama heroina, spakovanog u više kesica, a kod njegove saputnice 5 grama heroina.
Prilikom pretresa stana osumnjičenog, pronađeno je 393 grama opojne droge za koju se osnovano sumnja da je heroin, spakovanog u više kesa, 184 grama amfetamina, spakovanog u dve veće kese, elektronska vagica za precizno merenje, više mobilnih telefona i novac u iznosu od 260 eura i 4000 dinara.
Osumnjičeni će u zakonskom roku biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Valjevu, dok će protiv ženske osobe koja se nalazila sa njim u vozilu biti podneta krivična prijava u redovnom postupku za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Related posts