RIBOLOVAČKA FEŠTA NA KOLUBARI

Pripreme za Dan udruženja opštinske organizacije sportskih ribolovaca “Šaran”- Lajkovac su u finišu. Biće ovo svojevrsni spektakl u Lajkovcu, koji će okupiti brojne učesnike, goste iz drugih ribolovačkih udruženja i uobičajeno veliki broj meštana. Učešće su najavili i planinari, članovi ovdašnjeg PSD “Ćira”. Manifestacija će se održati u nedelju 3. jula na Kolubari, kod Ribolovačkog doma i Jolića vodenice.
Planirana su takmičenja,odvojeno za juniore i seniore, u pecanju i kuvanju riblje čorbe, uz bogat nagradni fond, uključujuči i kotlić i čamac kao nagrade najuspešnijim takmičarima.
Zainteresovani za takmičenje se mogu prijaviti lično do samog početka takmičenja, do nedelje 3. jula u 8 sati, ili putem telefona: 063/88-69-940 ili 064/836-70-90.
Lajkovački ribolovci su se prilično izveštili u organizaciji manifestacija ovog tipa, a uložili su prethodno puno napora u stvaranju ambijentalnih uslova za rad udruženja i uspešnu organizaciju, što uz bogat i raznovrstan program i tradicionalno gostoprimstvo, garantuje posećenost i uspeh manifestacije, o kojoj se posle nadugačko i naširoko sa zadovoljstvom pripoveda. Na ribolovačkoj mapi Srbije, Lajkovac se solidno pozicionirao, pa ribolovci ovo takmičemje, uglavnom ne propuštaju.

Related posts