SRPSKA OZORA U PAŠTRIĆU

Da li idete ovog vikenda na Forest fest? (Forest Fest – muzički festival, selo Paštrić, Mionica, 18. i 19. juna ) Ako već nemate ništa konkretno u planu, evo ideje za vikend u prirodi, uz festivalske sadržaje, po svetskim standardima.
Ovogodišnji muzički festival biće drugačiji nego do sada, najavili su organizatori.
Nastupiće više od 20 izvođača, izdavačkih kuća i umetnika iz Srbije, Francuske, Kanade, Nemačke, Indije, Švajcarske, Belgije, SAD, Čile-a, Kanade i Švedske koji će predstaviti najrazličitije muzičke žanrove kao što su Etno Trance, Psyschedellic Trance, Morning Trance, Ambient, Chill Out, Alternative i slično.
Festival je kreiran po uzoru na najeminentnije festivale kao što su Ozora, Samsara, Boom i nudi uživanje u umetničkim sadržajima, kao što su egzibicije sa vatrom, hodanje po žici, akrobacije,izložbe, radionice i body painting, u kulturnom sadržaju, kao što je predavanje TECHNOKRATIA-e o nastanku psy-trance scene u Srbiji, u RELAX sadržaju, kao što je Shiatsu masaža, Yumeio terapija, kupanje u reci Ribnici, kampovanje, odmaranje u Banji Vrujici i niz drugih zanimljivih sadržaja.Pored toga, festival nudi sjajan turistički program kao što noćenje u seoskim domaćinstvima, poseta raznim kulturnim i istorijskim znamenitostima.
Najavljen je i bogat dečiji program koji nudi deci upoznavanje sa načinom života u seoskoj sredini, boravak u prirodi i čistom vazduhu, sakupljanje lekovitog bilja, pravljenje herbarijuma…
Kamp mesta su, kao neizostavni deo festivala, obezbeđena tik uz predivnu reku Ribnicu.
Ovaj festival pokrenula je organizacija iz Valjeva Digital Nexus u saradnji sa legendarnom organizacijom TECHNOKRATIA, a uz podršku opštine Mionica i lokalne Turističke organizacije “Ribnica”, sa ciljem da ova čudesna lokacija postane prava turistička atrakcija.

Related posts