ANDRIJA ŽIVKOVIĆ PREDSEDNIK OPŠTINE LAJKOVAC

Zahvalivši se građanima, odbornicima i svojim saradnicima na ukazanom poverenju, neposredno nakon izbora za predsednika Opštine Lajkovac, u svom ekspozeu u skupštinskoj sali, Andrija Živković je rekao:
“Zajedno sa svima, saradnicima i koalicionim partnerima, trudiću se da opravdam ukazano poverenje i uz veliku odgovornost i sa puno energije trudiću se za bolji život i standard građana naše opštine. Da Lajkovac bude grad mladih, naprednih ljudi, ostvarenih žena, zadovoljne i radosne dece, uz uvažavanje starih, to je glavni razlog zašto sam prihvatio ovako odgovornu funkciju”
Posebnu zahvalnost, novoizabrani predsednik Živković je izrazio Vladi Kostiću, uz čiju pomoć i saradnju će, kako je naglasio, voditi opštinu, jer će, kako je rekao, lider Lajkovačkih naprednjaka biti glavna karika u njegovom timu.
Zapošljavanje, putna privreda i vodosnabdevanje su tri najvažnija strateška pravca , naglasio je novoizabrani predsednik:”Boriću se za zapošljavanje naših sugrađana.Glavni akcenat ću staviti na pokretanje Industrijske zone 2, koja mora predstavljati svojevrsnu kapiju privrede Zapadne Srbije i šansu koju moramo iskoristiti na najbolji mogući nači. Razvoj saobraćajne infrastrukture, pored zapošljavanja, biće jedan od glavnih strateških pravaca kojim Lajkovac treba da se kreće, zajedno sa rešavanjem pitanja vodosnabdevanja u celoj opštini. Vodiću brigu o običnom čoveku, poljoprivredniku, penzioneru, zdravstvenom radniku , prosvetarima, našim najmlađima i svima građanima, i trudiću se da se njihovi problemi rešavaju planski i u najkraćem mogućem roku.Ključ uspeha rukovođenja našom opštinom biće u odličnom timu, timu koji čini zbir izuzetnih pojedinaca okupljenih oko dobre ideje i koji su motivisani napretkom opštine u kojoj žive.
Svi članovi ovog tima, svaku promenu započeće od sebe, a sprovodiće ih kasnije i u okviru svojih dužnosti.
Ne zaboravljam, da su ovaj tim, velikom većinom, izabrali građani na upravo održanim izborima, koji će nas uvek ocenjivati ne po obećanjima, već po delima i po onome što smo uradili i postigli.”

Related posts