ODBOJKAŠICE PORAŽENE U PAZOVI

“Jedinstvo” (Stara Pazova) – “Železničar” (Lajkovac) 3:0 (26:24, 25:7, 25:19)
Staropazovčanke su na pobedu od finala.Bila je ovo još jedna rutinska pobeda Pazovčanki, koje su stigle na korak od istorijskog plasmana u finale plej-ofa.
“Jedinstvo” je samo u prvom setu dozvolilo gošćama da u završnici stignu do izjednačenja (24:24), ali je to bilo sve od Lajkovčanki u ovom meču. Za zaborav je njihov otpor u drugom periodu, da bi u trećem stigle do časnog poraza.
Hala sportova u Staroj Pazovi. Gledalaca: 200. Sudije: Svetlana Zotović (Beograd) i Robert Leko (Novi Sad). Trajanje meča: 69 minuta. Rezultat u seriji: 2:0.
“JEDINSTVO”: Jakić 8, Mrdak 10, Medarević 7, Jovanović 18, Trivunović 9, Sakradžija 5, Đukanović (libero), Vulin, Vujnović, Vojnić-Purčar, Petrov (libero), Jurišić. Trener: Jovo Caković.
“ŽELEZNIČAR”: Veljković 7, Andrić 6, Lazarević 1, Jovičić 8, Rakić 6, Martinović 8, Knežević (libero), Simonović, Ignjatović, Kompirović (libero), Filipović, Mitrović. Trener: Nikola Jerković.
U Staroj Pazovi je odiigrana druga utakmica polufinala plej-pfa za titulu prvaka Srbije. “Jedinstvo” je prvu utakmicu dobilo sa 3:0 u setovima i povelo u seriji sa 1:0.Treći meč će se igrati u Lajkovcu 11. aprila, gde će se igrati i eventualno četvrti meč 14. aprila, a peta utakmica ukoliko bude potrebno igraće se u Staroj Pazovi 16. aprila. U finale će se plasirati ekipa koja prva stigne do tri pobede.

Related posts