25 GODINA OO DS LAJKOVAC

Prigodnim koktelom u novim stranačkim prostorijama, OO DS Lajkovac, obeležio je 25 godina od osnivanja.
“Trajemo, zahvaljujući našem radu, zahvaljujući našim starim demokratama, koji su utemeljili, postavili korene i ostavili stranku u dobrom stanju , tako da mladi imaju obavezu da neguju tradiciju i poštuju načela Demokratske stranke, ” rekla je povodom jubileja Kosana Grčić, predsednica odbora demokrata u Lajkovcu.G-đa Grčić je napomenula, da je slavljenički momenat ujedno i lepa prilika za sprovođenje dela predizborne kampanje, tako da su istovremeno promovisali Program i predstavili kandidate za odbornike sa liste DS. “Na listi se nalaze ljudi, koji su po par puta bili kandidati i odbornici”, primećuje predsednica, “ali je evidentna želja da se lista podmladi i osveži, a od svih se očekuje kontinuiran rad i posle izbora”.
Demokrate Lajkovca očekuju dobar izborni rezultat i priliku da građanima odgovore na sva njihova pitanja, poruka je sa slavljeničkog, pogodilo se i predizbornog skupa.
Slavljeničkom koktelu, povodom četvrt veka postojanja OO Demokratske stranke u Lajkovcu, prisustvovali su brojni gosti, članovi i prijatelji stranke.

Related posts