ŽOK ŽELEZNIČAR PROTIV TENT-A U PLEJOFU

U plej-ofu Vinerštediše Superlige Srbije odbojkašice Železničara sastaće se sa obrenovačkim TENT-om. Prva utakmica igra se u sredu 16. marta od 19 časova, u Hali sportova Ub, gde je TENT domaćin,. Revanš je u subotu u Lajkovcu, ako bude nerešeno odlučujući meč igraće se opet u Ubu. U ostalim mečevima sastaju se: Vizura-Crvena zvezda (prvi i osmi), Jedinstvo (SP) – Dinamo (Pančevo) kao druga i sedma ekipa na tabeli i NIS Spartak-MD Zrenjanin (četvrti i peti).
O konačnom plasmanu timova posle ligaškog dela takmičenja i parovima plej-ofa odlučeno je u subotu, nakon preostalih utakmica poslednjeg kola. MD Zrenjanin je u Subotici osvojio bod i potisnuo „Želju sa petog mesta. Uprkos istom broju pobeda i bodova, Zrenjaninke imaju bolji količnik setova. Tako je „Železničar“, kao i prethodnih sezona, zauzeo šesto mesto i obezbedio učešće u Balkanskom kupu.
Da može da dobije TENT, Želja je pokazao u poslednjem kolu u Lajkovcu. Železničar svakako ima iskusniju ekipu od mladog i perspektivnog sastava iz Obrenovca, ali za trijumf će biti neophodna dobra koncentracija i što manje padova u igri.

Related posts