LAJKOVAC NA SAJMU TURIZMA

Turistička organizacija opštine Lajkovac učestvovaće i na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu Turizma u Beogradu, koji se održava od 18. DO 22. februara.Predstaviće turističku ponudu i potencijale Lajkovca: od kulturno-istorijskih spomenika poput Bogovađe, spomen-kosturnice u Ćelijama, Vrače brda i Markove crkve, zatim vodenica na Kolubari, preko lajkovačke pruge koja sa Ložionicom, buzometrom i drugim objektima predstavlja muzej na otvorenom, do najnovijeg Sportsko-rekreativnog centra.
Direktor Turističke organizacije Milutin Ranković sve vreme sajma biće na raspolaganju gostima sa zanimljivim i neotkrivenim pričama o kolubarskoj varoši i okolini. Promoteri lajkovačkog štanda biće glumci Snežana Savić i Aleksandar Dunić i frulašica Biljana Paunović.
Na Međunarodnom sajmu turizma koji pod sloganom „Gde još niste bili“ počinje 18. februara, srpska ponuda biće kao i svake godine predstavljena u hali četiri Beogradskog sajma, a glavna tema biće Dunav i jezera, najavila je direktorka Turisticke organizacije Srbije Marija Labović.

Related posts