DONACIJA VALJEVSKOM PORODILIŠTU

U petak 12. februara, u 12 sati, u sali „Dr Jovan MIjušković”(prizemlje hirurškog bloka), biće uručena donacija Pampersa, porodilištu Opšte bolnice Valjevo.
Valjevsko porodilište će biti modernizovano i na ovaj način, jer su Valjevci prepoznali značaj ove akcije i dali svoj glas. Brend Pampers je prošle godine pokrenuo akciju putem društvene mreže Facebook koja je imala za cilj modernizaciju porodilišta. Akcija je imala odličan odziv i glasalo je više desetina hiljada ljudi, tako da je po broju glasova 10 gradova u Srbiji osvojilo donaciju. Pomoć se sastoji od nameštaja za bebe i pelena koji su uvek dobrodošli u porodilištima.
Tim povodom porodilište Opšte bolnice Valjevo će posetiti predstavnici donatora i promoter kampanje Biljana Tipsarević., koja je podržala Pampers UNICEF kampanju 1 pakovanje= 1 vakcina zvanično će uručiti pomoć bolnici u vidu nameštaja i pelena za novorođenčad.

Ovo je pomoć povodom 10 godina partnerstva između Pampersa i UNICEF-a i Valjevo je jedan od deset gradova koji su odabrali građani za donaciju, glasajući na Pampers Facebook stranici tokom decembra 2015.
Ove godine obeležava se 10 godina partnerstva između Pampersa i UNICEF-a i kampanje 1 pakovanje= 1 vakcina. Kao gest zahvalnosti prema svim roditeljima iz Srbije koji su podržali kampanju, Pampers želi da pomogne 10 porodilišta u Srbiji, Valjevo, Kraljevo, Bačka Topola, Užice, Sjenica, Lazarevac, Novi Pazar, , Senta, Priboj, Požarevac i donira nameštaj i pelene za novorođenčad. Na ovaj način Pampers nastavlja sa svojom misijom da doprinosi boljoj nezi beba od prvog dana, nudeći pomoć porodilištima.

Related posts