“DIZELKA” NEUMOLJIVA U VALJEVU

Fudbaleri Železničara su danas nastavili seriju pobeda i zadržali lidersku poziciju – u Valjevu su savladali ekipu Junior Novo naselje sa 3:1. Ovo je šesta uzastopna pobeda Železničara!

U stopu ih prati Sevojno (mada sa utakmicom više), koje je u Valjevu, pomalo neočekivano, deklasiralo Radnički sa 4:0. Oba tima imaju po 18 bodova, s tim što je Železničar jedini tim bez poraza u dosadašnjem toku prvenstva Zone Drina.

Po raskvašenom i teškom terenu na stadionu Senjak nije to bila laka utakmica protiv borbene ekipe Juniora, ali je Železničar ponovo pokazao čvrstinu i efikasnost koja ga karakteriše ove jeseni. Lajkovčani su poveli u 68. minutu golom Milana Pavlovića, na 2:0 povisio je Stefan Petrović u 82. minutu i doveo svoj tim blizu trijumfa. Međutim, u četvrtom minutu nadoknade nadu domaćinu daje gol Lukića, ali je ta nada bila kratkog veka jer je već u sledećem napadu fudbaler Želеzničara Dragan Tomić iz penala stavio tačku na meč.

FK Železničar i Sevojno sa po 18 bodova napravili su malo veću razliku u odnosu na pratioce, jer je trećeplasirani Radnički ostao na 13 bodova, a Osečina na četvrtom mestu ima 10 bodova, bar do sutrašnjeg meča u Ježevici, kao i Sevojno na petom mestu.

Danas je odigrana i utakmica u Bajinoj Bašti, u kojoj je Sloga savladala Savinac 1933 sa 3:2. Sutra se sastaju: Vojvoda SS (Draginje) – Borac (L), Ježevica – Osečina i Drina – Polimlje.

U 8. kolu sledeće nedelje od 14.30 časova Železničar dočekuje Drinu iz Lјubovije.

Related posts

Leave a Comment