“DIZELKA” SUTRA GOSTUJE VALJEVSKOM JUNIORU

Posle šest kola Zone Drina, od kojih je jedno bio slobodan, FK Železničar je lider Zone Drina sa maksimalnim učinkom – 15 bodova, koliko ima i Sevojno sa utakmicom više.

Stoga se sa puno optimizma očekuje nastavak pobednosnog pohoda i sutra u Valjevu, gde se na stadionu Senjak od 15.30 najbolji lajkovački fudbalski klub sastaje sa ekipom Junior Novo naselje.

Železničar svakako stiže u Valjevo kao favorit, ali treba biti oprezan, kako bi Lajkovčani iskoristili sve svoje prednosti i nastavili fenomenalnu seriju. Junior Novo naselje sa 6 bodova trenutno zauzima deveto mesto, od 13 timova u ligi.

Junior iz valjevskog Novog naselja je novajlija u ligi, kao prošlogodišnji šampion Okružne lige Kolubara. Uz angažovanje Saše Đokovića za novog šefa stručnog štaba i dosta novih fudbalera, klub je u viši rang ušao sa ambicijom da bude stabilan zonaš i odlično startovao – sa dve pobede u tri kola i to protiv Bajine Bašte i Sevojna, a poražen je od komšijskog Radničkog. Međutim, poslednja tri kola Junior nije osvojio ni bod, mada je dva puta zabeležio minimalan poraz.

U subotu će u Valjevu biti odigran i derbi kola između Radničkog i Sevojna,a ostali parovi 7. kola Zone Drina su: Vojvoda SS (Draginje) – Borac (L), Sloga BB – Savinac 1933,  Ježevica – Osečina i Drina – Polimlje. Utakmice se igraju u subotu i nedelju, a sve počinju u 15.30.

Related posts

Leave a Comment