“RODITELJI PROTIV RODITELJA” DANAS NA ŠKOLSKOM U 17 ČASOVA

Lajkovački mališani iz Omladinske škole fudbala Železničara danas će u 17 časova na rekonstruisanom školskom igralištu zameniti uloge sa svojim roditeljima, pa će zdušno navijalI za svoje očeve dajući im podršku na ovom nesvakidašnjem rekreativnom turniru, na kome će snage ukrstiti roditelji dece iz omladinskog pogona “dizelke”.

Ovaj nesvakidašnji turnir prvi put je održan prošle godine, povodom uspešnog završetka prve godine rada Omladinske škole fudbala Železničara. Prvi turnir na glavnom stadionu Železničara okupio je 40 roditelja, koji su se takmičili pred  stotinu gledalaca. Ideja organizatora bila je između ostalog da se zahvale roditeljima na podršci i razumevanju u prethodom periodu, uz nadu da će će ovaj vid druženja prerasti u tradiciju i vremenom okupljtati sve veći broj učesnika, rekao je tada u ime organizatora direktor Omladinske škole fudbala Miloš Rakić.

Obnovljena škola fudbala lajkovačkog Železničara navršila je ovog leta dve godine postojanja, beležeći sjajne rezultate.

Na premijernom turniru “Roditelji protiv roditelja” slavili su očevi dece generacije 2013/2014.

Evo kako je to izgledalo prošle godine:

Related posts

Leave a Comment